Akdağmadeni MYO Bilgisayar Laboratuvarı Kurulumu Ve İhale Salonu Projeksiyon Montajı Tamamlanmıştır

Teknolojik altyapımızı güncellemek ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim deneyimi sunmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmaların bir parçası olarak Akdağmadeni Meslek Yüksekokulunda bilgisayar laboratuvarı kurulumu tamamlanmıştır. 30 adet bilgisayardan oluşan yeni bilgisayar laboratuvarı, öğrencilere daha verimli ve etkili bir öğrenme ortamı sağlamayı amaçlamaktadır. Güncel teknolojiye uygun donanım ve yazılımlarla donatılan laboratuvar, öğrencilerin bilgisayar becerilerini geliştirmelerine, pratik deneyim kazanmalarına ve meslekleri için gereken yetkinlikleri edinmelerine olanak tanıyacaktır.

Rektörlük binasında yer alan ihale salonunun projeksiyon montajı tamamlanmıştır. Yeni projeksiyon sistemimiz, alternatif hdmi ve vga kablosu bağlantıları ile donatılmıştır, alternatif hdmi ve vga kabloları video ve ses sinyallerini bilgisayar veya diğer cihazlardan bir ekrana iletmek için kullanılan bağlantı kablolardır.  Bu güncelleme, ihale süreçlerimizin teknolojik altyapısını güçlendirerek, katılımcıların sunumlarını daha etkili bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıyacaktır.

13.03.2024 15:23