"Bozok Üniversitesi Kampüs Güvenliğini Artırıyor: Yeni Kamera Sistemi Devreye Alındı!"

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak, Bozok Üniversitesi kampüsünün güvenliğini artırmak amacıyla önemli bir adım attık. Donanım ekibimiz tarafından titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda, kampüs genelinde güvenliği sağlamak adına modern ve etkili bir kamera sistemi kurulmuştur.

Bu gelişme, öğrencilerimizin, akademik kadromuzun ve çalışanlarımızın güvenliği için önemli bir adımdır. Yeni kamera sistemi, kampüs alanında olası güvenlik tehditlerini en aza indirgemek ve daha huzurlu bir öğrenme ve çalışma ortamı sunmak amacıyla tasarlanmıştır.

Donanım ekibimizin özverili çalışmaları sayesinde, bu projeyi başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. Güvenlik kameralarının aktif hale getirilmesiyle, kampüsün her alanı daha yakından gözlemlenebilecek ve gerekli önlemler hızla alınabilecektir.

Bozok Üniversitesi olarak, öğrencilerimizin ve personelimizin güvenliğini en üst düzeyde tutmayı taahhüt ediyoruz. Güvenlik kameraları sisteminin devreye alınmasıyla birlikte, kampüsümüzdeki güvenliği artırmak için bir adım daha atmış bulunuyoruz.

1.11.2023 12:06