Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO Okullarında Teknolojik Altyapı Güçlendiriliyor.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO okullarımızın teknolojik altyapısını güçlendirmek amacıyla önemli bir adım atmaya hazırlanıyoruz. Bu kapsamda, kablolu ağ altyapısını modernize ederek daha hızlı ve güvenilir bir veri iletişimi sağlayacağız. Ayrıca, kablosuz ağ altyapısını oluşturarak öğrenci ve akademisyenlerin internete daha kolay ve kesintisiz erişimini sağlayacağız. Projeksiyon cihazlarını ise daha yüksek çözünürlüklü modellerle güncelleyerek eğitimde görsel destek sağlamayı hedefliyoruz. Bu çalışmalarla, öğrencilerimizin daha etkili bir eğitim deneyimi yaşamalarını amaçlıyoruz. Güncelleme süreci boyunca herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına gereken tüm önlemler alınacak ve süreç titizlikle yönetilecek. Güncellenmiş altyapının, eğitim kalitesini artırarak öğrencilerimize daha iyi bir öğrenme deneyimi sunacağına olan inancımızı belirtiriz.

Diş Hekimliği Fakültesi

6.10.2023 11:33