Bozok Üniversitesi

HABERLER

Diş Hekimliği Fakültesi'ne 1 Adet Projeksiyon Montajı Yapılmıştır Ve Meslek Yüksekokulu BS5 Laboratuvarının İnternet Altyapısı Tamamlanmıştır

Üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesine 1 adet projeksiyon montajı yapılmıştır. Projeksiyon montajı, derslerde kullanılan görsel materyallerin büyük bir ekran üzerine yansıtılmasını sağlayarak öğrencilere daha etkili bir öğrenme ortamı sunmaktadır. Anatomiden klinik uygulamalara kadar geniş bir yelpazede kullanılan bu teknoloji, özellikle karmaşık konuların daha kolay anlaşılmasına ve öğrencilerin ders içeriğine daha iyi odaklanmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca, öğretim görevlileri de ders materyallerini daha etkili bir şekilde sunma ve öğrencilerle etkileşim halinde olma imkanı bulmaktadır.

Yozgat Meslek Yüksekokulu BS5 laboratuvarının internet altyapısı sıfırdan tamamlanmıştır. Öğrencilerin eğitimlerini daha verimli bir şekilde sürdürebilmeleri ve bilgiye kolay erişim sağlayabilmeleri için gerekli altyapıyı oluşturmak amacıyla önemli bir adım atılmıştır.İnternet altyapısı tamamlanmış ve öğrencilere yüksek hızlı, güvenilir bir internet bağlantısı sunulmuştur.

Bu güncelleme, öğrencilerin ders çalışmalarını, araştırmalarını ve çevrimiçi kaynaklara erişimlerini kolaylaştırmakta ve modern öğrenme tekniklerine uyum sağlamalarını desteklemektedir. Ayrıca, öğrencilerin online kaynaklardan yararlanarak mesleki becerilerini geliştirmeleri ve güncel bilgilere erişmeleri de sağlanmaktadır.

29.02.2024 16:49