Fen Edebiyat Fakültesi'ne 2 Adet Projeksiyon Ve 1 Adet Access Point Kurulumu Gerçekleştirilmiştir

Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız tarafından üniversitemizin teknolojik altyapısını güçlendirmek ve eğitim-öğretim ortamını daha verimli hale getirmek adına önemli bir adım atıldı. Fen Edebiyat Fakültesi'ne, modern eğitim araçlarının önemli bir parçası olan 2 adet projeksiyon cihazı ve 1 adet access point (erişim noktası) kurulumu başarıyla tamamlandı.

Projeksiyon cihazları, öğretim üyelerimizin ders içeriğini daha etkili bir şekilde sunmalarına ve interaktif öğrenme deneyimleri sağlamalarına olanak tanıyacak. Access point ise kablosuz internet erişimini güçlendirecek ve öğrencilerimize, öğretim üyelerimize ve personelimize daha geniş kapsamlı ve güvenilir bir ağ sağlayacaktır.

Bu teknolojik yenilikler, fakültemizin öğretim kalitesini artırmaya ve öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmaya yönelik kararlılığımızın bir göstergesidir. Öğrencilerimizin ve öğretim üyelerimizin, bu yeni donanımlardan en iyi şekilde faydalanacağına inanıyoruz.

26.02.2024 10:14