Kalite Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

Birimimiz tarafından daire başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Gökalp ÇINARER başkanlığında Ocak ve Şubat ayı değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Faaliyet raporları toplantıda incelenip üstünde durularak değerlendirilmiş ve gerekli düzeltmeler yapılmıştır.

Ayrıca Teknik Servis Biriminin gündeme getirdiği konularda da detaylı bir şekilde ele alındı. Bu kapsamda teknik servis birimi tarafından Mühendislik Fakültesi'ne 50 kişilik bilgisayar laboratuvarı, 50 kişilik yazılım laboratuvarı, yapay zeka laboratuvarı kurulması ve ayrıca ziraat fakültesinin laboratuvarının yenilenmesi de toplantının gündem konularından birkaçı olmuştur. Bununla birlikte internet altyapısının güçlendirilmesi ve web sitemizdeki eksiklerinin giderilmesi ve geliştirilmesi yönünde kararlar alınmıştır.

5.03.2024 14:18