Bozok Üniversitesi

HABERLER

Üniversitemize Yeni Yerleşen Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlendi

Detaylar için tıklayınız!

2022-2023 eğitim-öğretim yılında üniversitemiz bölüm ve programlarına yeni yerleşen öğrencilerin, üniversite ve çevreyle uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, bölümlerin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Oryantasyon programında Üniversiteye yeni kayıt yaptırmış öğrencilerin ders programlarına başlamadan önce üniversitenin işleyişi, akademinin dışında faaliyet gösteren birimleri ve öğrencilerin faydalanabilecek alanları ile ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. Ayrıca uyum programı çerçevesinde öğrencilerimiz yeni arkadaşlarla birlikte olmanın yanı sıra,  hocalarını tanıma fırsatı da buldu.

Birim olarak birim olarak alt yapı kurulumunu ve sunumların yönetimini sağlayarak sunumların etkin bir şekilde yönetilmesini sağladık. Aynı zamanda Başkanlığımız personellerinden Esra SARAÇOĞLU sistemlerimizin tanıtımını ve kullanımı anlatarak öğrencilerimizin uyum sürecini kolaylaştırmıştır.

6.10.2022 11:21