Web Sayfası Güncelleme Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizin rektör danışmanı İbrahim DOĞAN başkanlığında gerçekleşen üni web sayfası komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemizin web sayfalarında önemli değişikliklere gitmek amacıyla bir geliştirme komitesi oluşturuldu. Fakülteler, bölümler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarının web sayfalarının genel şablonlarını oluşturmak üzere bir araya gelen komisyon, mevcut durumu detaylı bir şekilde inceledi.

Toplantıda, her bir birimin web sayfasının güçlü yönleri ve iyileştirilmesi gereken alanları belirlendi. Komisyon üyeleri, farklı disiplinlerden ve birimlerden gelerek çeşitli perspektifleri bir araya getirdi. İncelenen raporlar, her bir web sayfasının ihtiyaçlarına uygun olarak özelleştirilebilecek genel şablonları oluşturmak için temel oluşturdu.

Toplantıda, yapılacak güncelleştirmeler ve her bir birimin özel ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanacak şablonlar üzerinde detaylı bir şekilde görüş alışverişinde bulunuldu. Komisyon, öğrencilere, öğretim üyelerine ve ziyaretçilere daha etkili ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmak için çaba harcayacakları bir yol haritası belirledi.

Geliştirme komitesi, önümüzdeki aylarda planlanan güncellemeleri uygulamak ve web sayfalarını daha çekici ve kullanıcı dostu hale getirmek için çalışmalarına hız verecek.

19.02.2024 16:13