Atıl Bilişim Cihazlarının Geri Dönüşümü

Tasarruf Tedbirleri Kapsamında Üniversitemiz bünyesindeki birimlerin depolarında atıl durumda olan bilişim ürünlerini tespit etmek amacıyla bir komisyon kurulmuş olup komisyonca 41 birimin depolarını kontrol edilerek incelemelerde bulunulmuştur. Depolarda tespit edilen 228 bilişim cihazının gerekli bakım ve onarımlarının yapılmasının ardından ihtiyacı olan birimlere devri sağlanmıştır. Devri sağlanan cihazlara ilişkin sayısal veriler aşağıdaki grafikte yer almaktadır.

24.04.2022 13:00