I. AR-GE Proje Pazarı Etkinliği Gerçekleştirildi

Anadolu Üniversiteler Birliği I. AR-GE Proje Pazarı etkinliği Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 1.AR-GE Proje Pazarı’nda mühendislik alanında yapılan çalışmalardan temel bilimlere, sağlık bilimlerinden tarım,gıda ve çevre bilimlerine kadar pek çok alana ait projeler alanında başarılı akademisyenler tarafından değerlendirilmiştir. İki gün süren etkinlikte birbirinden farklı projeler sergilenmiş olup 30 dalda 102 bin TL para ödülü verilmiştir. Ayrıca TÜBİTAK projeleri ise ayrı bir kategoride değerlendirilerek proje yürütücüleri Jüri Özel Ödülü almaya hak kazanmıştır.

Bu etkinlik kapasamında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak etkinliğin tanıtıldığı ve farklı kategorilerde ar-ge proje başvurularının  alındığı http://projepazari.bozok.edu.tr web sayfası yapılmış olup başvuru esnasında sorun yaşayan kullanıcılara teknik destek verilmiştir. Yapılan başvurular alanlarına göre kategoriye ayrılıp alanında uzman akademisyenlere bilgiler iletilmiştir. Başkanlığımızca etkinlik öncesi bilişim malzemesi desteği verilerek salon etkinliğe hazır hale getirilmiştir.

1. AR-GE Proje Pazarı etkinliğinin yapıldığı tarihlerde Başkanlığımız personeli olarak salonda aktif bir şekilde proje sahiplerine kayıt oluşturulması konusunda yardımcı olunmuştur. Aynı zamanda bilişim malzemesi ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla teknoloji destek masası oluşturulmuş ve teknik destek sağlanarak etkinliğin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına katkıda bulunulmuştur

22.05.2022 13:00