ETKİNLİKLER

Üniversitemizde Düzenlenen 15 Temmuz Paneli, Belgesel Gösterimi ve Fotoğraf Sergisi Etkinliğine Katıldık

15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimi karşısında aziz milletimizin tarihimize yazdığı demokrasi zaferinin 6. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Yozgat Valiliği ve Üniversitemiz işbirliğinde bir dizi program düzenlendi. "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası" etkinlikleri kapsamında günün ilk etkinliğinde “Türkiye’de Darbe Geleneği ve 15 Temmuz” konulu panel gerçekleştirildi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personelleri olarak etkinliğe katılım sağladık ve etkinliğin alt yapısının kurulması işlemlerini gerçekleştirdik.

Üniversitemiz Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele Yozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Başer, Yozgat Tarım ve Orman İl Müdürü Tanju Özkaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Prof. Dr. Yücel Güney, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen, fakülte dekanları, daire müdürleri, daire başkanları, öğretim üyeleri ve 15 Temmuz hain darbe gecesi şehadet mertebesine ulaşan Yozgatlı şehitlerin aileleri katıldı.

Panelin sonunda başkanlığımız tarafından web sitesi yapılan ‘Milli İrademizin Temsili Bayrağımız’ konulu fotoğraf yarışmasında oylama sonucu dereceye kişiler ödüllerini aldı.

17.07.2022 13:00