ETKİNLİKLER

Üniversitemize Yeni Yerleşen Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlenecektir

2022-2023 eğitim-öğretim yılında üniversitemiz bölüm ve programlarına yeni yerleşen öğrencilerin, üniversite ve çevreyle uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, bölümlerin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlenecektir. Bu kapsamda Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na ait sistemlerin tanıtımının yapılması için birimimiz personellerinden Mühendis Esra SARAÇOĞLU görevlendirilmiştir.

Oryantasyon eğitiminin alt yapısının oluşturulması ve eğitimin aksamadan yürütülebilmesi için birimimiz personellerinden Teknisyen Resul CANKURTARAN ve Sürekli İşçi Safa GÜLBAHÇE görevlendirilmiştir.

14.09.2022 13:00