Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizin Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında düzenlediği değerlendirme toplantısı, Senato’da gerçekleştirildi. Bu önemli toplantıda, KAP süreci boyunca yürütülen çalışmalar detaylı bir şekilde gözden geçirilmiş ve üniversitemizin eğitim ile araştırma faaliyetlerinde kalite standartlarının daha da iyileştirilmesi amacıyla fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren YAŞAR katılarak, süreçte emeği geçen tüm birimlere teşekkürlerini iletmiştir. Prof. Dr. Evren Yaşar, akreditasyon sürecinin gerekliliklerini yerine getirmede gösterilen özverili çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerin üniversitemizin gelişimine büyük katkı sağladığını vurgulamıştır. Ayrıca, üniversitemizin dijital altyapısını güçlendirmek ve akreditasyon standartlarına uyum sağlamak amacıyla önemli katkılar sunan Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’na, Rektör Prof. Dr. Evren YAŞAR tarafından, Bilgi İşlem Daire Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Gökalp ÇINARER'e teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Toplantı sonucunda, kalite güvencesi politikaları çerçevesinde üniversitemizin hedeflerine yönelik yeni adımların planlanması kararlaştırılmıştır. Katılımcılar, gelecekteki akreditasyon süreçlerine dair önerilerini paylaşarak, sürecin daha da güçlendirilmesi için ortak bir anlayış geliştirilmesine katkıda bulunmuşlardır. Bu tür toplantıların düzenlenmesi, üniversitemizin sürekli iyileştirme anlayışını destekleyecek ve eğitim kalitesini artırma yönündeki çabalarımıza önemli bir katkı sağlayacaktır.

10.10.2024 15:47