TEKNOFEST 2024 Tarım Teknolojileri Kategorisinde Üniversitemiz FAMİLİAR Takımı Türkiye 7.’si Oldu

Üniversitemiz, TEKNOFEST 2024 ’te çeşitli kategorilerde elde ettiği başarılarla dikkat çekti.

Bireylerin ve takımların tarımdaki problemlere yönelik teknoloji kullanarak çözüm odaklı projeler geliştirmesini teşvik etmek ve bu kapsamda tarım ve hayvancılıkla ilgili bilişim, mekanik, elektrik-elektronik, yazılım tabanlı projeleri değerlendirip uygulamaya koymayı amaçlayan  TEKNOFEST 2024 Tarım Teknolojileri Yarışmasında Üniversitemiz FAMİLİAR takımı Türkiye 7.’si oldu.

Danışmanlığını Bilgi İşlem Daire Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Gökalp Çınarer’in yaptığı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencileri Nur Bilge Özcan, Tahsin Soyak, İbrahim Tulumcu, Eren Kırmızı’ndan oluşan FAMİLİAR takımı ‘Tarım Teknolojileri’ Kategorisi Üniversite ve üzeri seviyesinde Türkiye 7.’liği elde etti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar önemli bir başarı elde eden öğrencileri ve danışmanlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

4.10.2024 09:12