DUYURULAR

2024-2025 Eğitim Döneminde Üniversitemize Yeni Başlayacak Öğrenciler İçin Karşılama Programı

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrenciler, Bilgi İşlem Daire Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Gökalp ÇINARER, Şube Müdürümüz Muhammed Derviş BARAN, Teknisyenimiz Yıldırım AKDAĞ ve Kariyer ve Mezun Merkezi Müdürü Ayşe Şener TAPLAK'ın katılımıyla düzenlenen karşılama programında karşılandı. Etkinlikte öğrencilere üniversitenin idari ve teknik birimleri, teknolojik altyapı ve kariyer hizmetleri hakkında bilgi verildi. Başkanımız, üniversitenin dijital altyapısındaki iyileştirmeleri ve yeni hizmetleri tanıttı, Ayşe Şener TAPLAK ise kariyer destek programları hakkında bilgi verdi. Öğrenciler, üniversitenin sunduğu fırsatlar hakkında bilgilendirildi ve soruları yanıtlandı.

16.09.2024 13:00