E-Bülten'in Haziran 2024 - 5. Sayısı Yayımlandı

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na ait E-Bülten'in Haziran 2024 - 5. sayısı yayımlandı. 2024 Yılına ait Ocak- Haziran ayları arasında yaptığımız çalışmaları özenle değerlendirerek E-Bülten'de bunlara da yer verdik. Başkanlığımız personelleri'nin her geçen gün kendilerini daha da geliştirerek çalışmalarında gösterdiği başarıyla beraber E-Bülten'imizi sizlere gururla sunuyoruz.

Konu başlıkları içerisinde Günümüzde Yapay Zekâ Teknolojileri, Güvenlik Kameraları ve Altyapı Çalışmaları, Kişisel Verilerin Korunması : Üniversiteler Açısından Önemi ve Kanuni Düzenlemeler , Sınav Giriş Bilgileri Sorgulama Sistemi, İnternet Altyapı Güçlendirme Çalışmaları, E-Sertifika E-Devlet Entegrasyonu, Üniversitemizin Güvenlik Kamera Sistemleri'nin Bakımları, Bilgisayar Laboratuvarı Kurulumu, Güvenli Kampüs Kamera Montajları, 2024 Yılı Taşınır Depo Giriş Çıkış İşlemleri, EBYS Güncelleme Çalışmaları ve son olarak Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Teknik Destek Sayıları yer almaktadır.

E-Bülten için tıklayınız

5.07.2024 13:34