ETKİNLİKLER

Kalite Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

Birimimiz tarafından daire başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Gökalp ÇINARER başkanlığında Mart ve Nisan ayı değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Faaliyet planlarımız gözden geçirilerek  sistem, ağ, web, yazılım, otomasyon destek , donanım grupları çalışmaları değerlendirilmiştir.

Donanım grubu tarafından diş hekimliği fakültesine 14 kamera kurulumu ve 4 access point kurulumu, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'ne 5 IP kamera montajı, Fen-Edebiyat fakültesine 1 adet acces point montajı gerçekleştirilmiş olup İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine laboratuvar kurulumu kararlaştırılmıştır. Ayrıca web grubu tarafından birimlerden gelen taleplere istinaden web sitelerinin düzenlenmesi de toplantının konularından birkaçı olmuştur.

30.04.2024 09:33