TÜBİTAK 2209 Projeleri Ödül Töreni

TÜBİTAK 2209-A/B Projeleri Bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı birimlerin dönem sonu öğrenci projeleri ve son bir yıl içinde (2022-2.Dönemi ve 2023-1.Dönemi) TÜBİTAK 2209-A/B projelerinden destek alanlar arasından dereceye giren projelerin ödül töreni düzenlendi.

Üniversitemiz Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren YAŞAR, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güngör YILMAZ, Prof. Dr. Yusuf HIDIR, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mustafa KOCAKAYA, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörü Doç.Dr. Nesrin Şahbaz KARADUMAN, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Program, 2029-A Sosyal, Sağlık, Tarım ve Mühendislik bilimleri kategorilerinde ödüller verildi. Bilgi İşlem Daire Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Gökalp ÇINARER danışmanlığında gerçekleştirilen VR Tabanlı Eğitim Atölyesi Projesi'de Mühendislik kategorisinde 3. oldu.

Program düzenlenen yarışmada ödül alan akademisyen ve öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

2.04.2024 14:33